Atıf İçin Kopyala
İYİDOĞAN N., BAYINDIRLI A.
Journal Of Food Engineering, cilt.62, ss.299-304, 2004 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
62
-
Basım Tarihi:
2004
-
Doi Numarası:
10.1016/s0260-8774(03)00243-7
-
Dergi Adı:
Journal Of Food Engineering
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.299-304
-
Anahtar Kelimeler:
enzymatic browning, polyphenol oxidase, anti-browning agents, apple juice, response surface methodology, SULFUR AMINO-ACIDS, POLYPHENOL OXIDASE, ANTIBROWNING AGENTS, FOODS, BIOCHEMISTRY, PREVENTION, SLICES, FRUITS
-
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet