Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
EFFECTS OF HYDROCOLLOIDS AND CAROB BEAN ...
EFFECTS OF HYDROCOLLOIDS AND CAROB BEAN FLOUR ON RHEOLOGICAL PROPERTIES OF BATTER AND CAKE QUALITY
BERK E.
,
ŞÜMNÜ S. G.
,
ŞAHİN S.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.42, ss.754-762, 2017 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
42
Basım Tarihi:
2017
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd17079
Dergi Adı:
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Sayfa Sayıları:
ss.754-762
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet