Enhancement of storage stability of wheat germ oil by encapsulation


KARADENIZ M., ŞAHİN S., Sumnu G.

Industrial Crops and Products, cilt.114, ss.14-18, 2018 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 114
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.1016/j.indcrop.2018.01.068
  • Dergi Adı: Industrial Crops and Products
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.14-18
  • Anahtar Kelimeler: Microencapsulation, Wheat germ oil, Sodium caseinate, Microfluidization, Totox value, FISH-OIL, OLIVE OIL, PROTEIN, MICROENCAPSULATION, EMULSIONS, DEGRADATION, FAT
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli: Evet