Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Yüksek Kayma Hızında İşlenmiş Fındık Zar...
Yüksek Kayma Hızında İşlenmiş Fındık Zarı Liflerinin Katkı Maddesi olarak Bisküvi ve Kek İçerisinde Kullanımı
MERT B.
(Yürütücü),
YILDIZ BULUT E.
,
ÇIKRIKCI S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2013 - 2013
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ocak 2013
Bitiş Tarihi:
Aralık 2013