Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
ISIRGAN OTU EKSTRAKTIN GIDA ÜRÜNLERİNDE ...
ISIRGAN OTU EKSTRAKTIN GIDA ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM OLUŞTURAN BAKTERİLERİN ELİMİNASYONUNA OLAN ETKİLERİ
SOYER KÜÇÜKŞENEL Y.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2017 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Ocak 2017
Bitiş Tarihi:
Aralık 2017