Arş.Gör. SERAP NAMLI
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of deacetylation degree of chitosan on the structure of aerogels
NAMLI S.
,
GÜVEN Ö.
,
Simsek F. N.
,
Gradišek A.
,
ŞÜMNÜ S. G.
,
YENER M. E.
, et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
, cilt.250, 2023 (SCI-Expanded)
Pea protein properties are altered following glycation by microwave heating
ERTUĞRUL Ü.
,
NAMLI S.
,
TAŞ O.
,
KOCADAĞLI T.
,
GÖKMEN V.
,
ŞÜMNÜ S. G.
, et al.
LWT
, cilt.150, 2021 (SCI-Expanded)
A preliminary investigation of caramelisation and isomerisation of allulose at medium temperatures and alkaline pHs: a comparison study with other monosaccharides
ERTUĞRUL Ü.
,
TAŞ O.
,
NAMLI S.
,
ÖZTOP H. M.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.56, sa.10, ss.5334-5339, 2021 (SCI-Expanded)
Physicochemical properties of wet-glycated soy proteins
Zia M. B.
,
Namlı S.
,
Öztop H. M.
LWT
, cilt.142, 2021 (SCI-Expanded)
Microwave glycation of soy protein isolate with rare sugar (D-allulose), fructose and glucose
NAMLI S.
,
ŞÜMNÜ S. G.
,
ÖZTOP H. M.
Food Bioscience
, cilt.40, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
High-Pressure-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Olive Leaves: optimization and Comparison with Conventional Extraction
Okur I.
,
NAMLI S.
,
ÖZTOP H. M.
,
ALPAS H.
ACS Food Science and Technology
, cilt.3, sa.1, ss.161-169, 2023 (ESCI)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
7
Atıf (WoS)
39
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
55
H-İndeks (Scopus)
4