Dr.Öğr.Üyesi LEYLA NESRİN KAHYAOĞLU


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü


Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

24

Atıf (WoS)

189

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

235

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

10

Tez Danışmanlığı

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2017

2011 - 2017

Doktora

Purdue University, Engineering, Agricultural and Biological Engineering, Amerika Birleşik Devletleri

2007 - 2009

2007 - 2009

Yüksek Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2002 - 2007

2002 - 2007

Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Doktora

Three dimensional micro/nano-patterning of biomolecules for high throughput physiological sensing

Purdue University

2009

2009

Yüksek Lisans

Usage of spouted bed and microwave assisted spouted bed dryers in bulgur production

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Gıda Ambalajlama

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Dr.Öğr.Üyesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2010

2009 - 2010

Gıda Mühendisi

Progıda A.Ş.

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Gıda Fiziksel Kimyası

Lisans

Lisans

Food Materials Laboratory

Lisans

Lisans

Gıda Kimyası

Lisans

Lisans

Food Engineering Operation III

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2022

2022

Ecofriendly food packaging material based on gum arabic and carbon dots

KAHYAOĞLU L. N.

1st International Conference on Scientific and Academic Research, Konya, Türkiye, 10 - 13 Aralık 2022

2022

2022

Food freshness monitoring based on carbon dot and UV light reinforced colorimetric fish gelatin films using a custom-designed mobile application

KAHYAOĞLU L. N.

4th Euro Congress on November 11-12, 2022 | Rome, Italy DIABETES & FOOD TECHNOLOGY, Roma, İtalya, 11 - 12 Kasım 2022

2018

2018

Optical Nanobiosensors for Food Pathogen Detection

KAHYAOĞLU L. N.

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018

2015

2015

Light-directed functionalization methods for high-resolution optical fiber based biosensors

Kahyaoglu L. N., Madangopal R., Stensberg M., Rickus J. L.

Conference on Advanced Environmental, Chemical, and Biological Sensing Technologies XII, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 21 Nisan 2015, cilt.9486 identifier identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

2013

2013

New approaches in microbial pathogen detection

KAHYAOĞLU L. N., irudayaraj j.

Advances in Microbial Food Safety, Sofos John, Editör, Woodhead Publishing, ss.202-226, 2013

Bilimsel Hakemlikler

Eylül 2023

Eylül 2023

FOOD HYDROCOLLOIDS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF SUSTAINABLE ENGINEERING

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Ağustos 2023

Ağustos 2023

TÜBİTAK Projesi

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Haziran 2023

Haziran 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2023

Mayıs 2023

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 251

h-indeksi (SCOPUS): 6