|
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE (CRFS) |
|
- Issn : 2665-9271
- E-Issn : 2665-9271
|
|
Elsevier BV |
|
Netherlands |
|
- Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED)
- Scopus
- BIOSIS
- EMBASE
- Food Science & Technology Abstracts
- Directory of Open Access Journals
|
|
- Mühendislik ve Teknoloji
- Gıda Mühendisliği
- Temel Bilimler
- Yaşam Bilimleri
- Biyoteknoloji
- Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE)
- Yaşam Bilimleri (LIFE)
- Tarım Bilimleri
- Mikrobiyoloji
- GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
- BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ
- Yaşam Bilimleri
- Yemek bilimi
- Biyoteknoloji
- Uygulamalı Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji
|
|
https://www.sciencedirect.com/journal/current-research-in-food-science/
|