D. Dağ Et Al. , "Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Dağ, D. Et Al. 2015. Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
Dağ, D., Kilercioğlu, M., & ÖZTOP, H. M., (2015). Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
Dağ, Damla, Mete Kilercioğlu, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
Dağ, Damla Et Al. "Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Dağ, D. Kilercioğlu, M. And ÖZTOP, H. M. (2015) . "Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Damla Dağ Et Al. }, title={Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}