P. Poçan Et Al. , "Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2015
Poçan, P. Et Al. 2015. Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi. 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , (Turkey).
Poçan, P., BAHÇEGÜL, E., ÖZTOP, H. M., & HAMAMCI, H., (2015). Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi . 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Turkey
Poçan, Pelin Et Al. "Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 2015
Poçan, Pelin Et Al. "Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, 2015
Poçan, P. Et Al. (2015) . "Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pelin Poçan Et Al. }, title={Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi}, congress name={18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}