B. Köysüren Et Al. , "SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.364, 2020
Köysüren, B. Et Al. 2020. SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 364.
Köysüren, B., Öztop, H. M., & Mazı, B. G., (2020). SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.364). Çanakkale, Turkey
Köysüren, BEGÜM, HALİL MECİT ÖZTOP, And Bekir Gökçen Mazı. "SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Köysüren, BEGÜM Et Al. "SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.364, 2020
Köysüren, B. Öztop, H. M. And Mazı, B. G. (2020) . "SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.364.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BEGÜM KÖYSÜREN Et Al. }, title={SUSAM TOHUMU PROTEİNİN EKSTRAKSİYONU VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={364} }