B. Özel Et Al. , "Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
Özel, B. Et Al. 2017. Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
Özel, B., Aydın, Ö., & Öztop, H. M., (2017). Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
Özel, BARIŞ, Özlem Aydın, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Özel, BARIŞ Et Al. "Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
Özel, B. Aydın, Ö. And Öztop, H. M. (2017) . "Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIŞ ÖZEL Et Al. }, title={Polisakkarit Eklenmiş Peynir Altı Suyu Proteini Hidrojellerinin Simüle Edilmiş Mide Öz Suyundaki Salım Davranışının ve Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}