S. Şahin Et Al. Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım2020, pp.862
Şahin, S. Et Al. 2020. Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems . Nobel Yayın Dağıtım, Ankara.
Şahin, S., Şümnü, S. G., Hamamcı, H., İşçi Yakan, A., & Şakıyan Demirkol, Ö., (2020). Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Şahin, SERPİL Et Al. Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2020
Şahin, SERPİL Et Al. Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems . Nobel Yayın Dağıtım, 2020.
Şahin, S. Et Al. (2020) Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems . 2nd edn. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@book{book, author={SERPİL ŞAHİN Et Al. }, title={Fluid Flow, Heat and Mass Transfer in Food Systems}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, year={2020} }