S. GÜNER And H. M. ÖZTOP, "pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
GÜNER, S. And ÖZTOP, H. M. 2016. pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
GÜNER, S., & ÖZTOP, H. M., (2016). pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
GÜNER, SELEN, And HALİL MECİT ÖZTOP. "pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
GÜNER, SELEN G. And ÖZTOP, HALİL M. . "pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
GÜNER, S. And ÖZTOP, H. M. (2016) . "pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SELEN GÜNER ŞAN And author={HALİL MECİT ÖZTOP}, title={pH Basınç Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Soya Lesitini ile Hazırlanmış Lipozomların Fiziksel Stabilite İndikatörü Olan Zeta Potansiyeli Üzerine Etkisinin İncelenmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}