B. TONYALI And İ. ŞENSOY, "Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey, 2012
TONYALI, B. And ŞENSOY, İ. 2012. Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , (Turkey).
TONYALI, B., & ŞENSOY, İ., (2012). Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY., Turkey
TONYALI, BADE, And İLKAY ŞENSOY. "Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY., Turkey, 2012
TONYALI, BADE And ŞENSOY, İLKAY. "Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey, 2012
TONYALI, B. And ŞENSOY, İ. (2012) . "Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BADE TONYALI And author={İLKAY ŞENSOY}, title={Ekstrüzyonun Domates Posası Eklenmiş Ekstrüde Ürünlerdeki Fonksiyonel Bileşenlere Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY.}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}