Ç. H. Karaçam Et Al. , "Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Karaçam, Ç. H. Et Al. 2015. Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
Karaçam, Ç. H., ŞAHİN, S., & ÖZTOP, H. M., (2015). Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
Karaçam, Çağrı, SERPİL ŞAHİN, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
Karaçam, Çağrı H. Et Al. "Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Karaçam, Ç. H. ŞAHİN, S. And ÖZTOP, H. M. (2015) . "Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Çağrı Helin Karaçam Et Al. }, title={Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Mikroakışkanlaştırma İşlemine Maruz Bırakılan Osmanlı Çileği Suyunun F ananassa Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}