B. TATAR Et Al. , "FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
TATAR, B. Et Al. 2017. FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
TATAR, B., ŞÜMNÜ, S. G., & ÖZTOP, H. M., (2017). FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
TATAR, BETÜL, SERVET GÜLÜM ŞÜMNÜ, And HALİL MECİT ÖZTOP. "FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
TATAR, BETÜL Et Al. "FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2017
TATAR, B. ŞÜMNÜ, S. G. And ÖZTOP, H. M. (2017) . "FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BETÜL TATAR Et Al. }, title={FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU: MİKROAKIŞKANLI HOMOJENİZASYONUN VE FARKLI KAPLAMA MADDELERİNİN ETKİLERİ}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}}