Ç. H. KARAÇAM Et Al. , "Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.130, 2015
KARAÇAM, Ç. H. Et Al. 2015. Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 130.
KARAÇAM, Ç. H., ŞAHİN, S., & ÖZTOP, M. H., (2015). Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.130). İzmir, Turkey
KARAÇAM, ÇAĞRI, SERPİL ŞAHİN, And MECİT HALİL ÖZTOP. "Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
KARAÇAM, ÇAĞRI H. Et Al. "Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.130, 2015
KARAÇAM, Ç. H. ŞAHİN, S. And ÖZTOP, M. H. (2015) . "Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.130.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇAĞRI HELİN KARAÇAM Et Al. }, title={Yüksek basınçlı homojenizasyon mikro akışkanlaştırma işlemine maruz bırakılan Osmanlı çileği suyunun F ananassa fiziksel ve kimyasal özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={130} }