E. KIRTIL And H. M. ÖZTOP, "Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. 2016. Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
KIRTIL, E., & ÖZTOP, H. M., (2016). Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
KIRTIL, EMRAH, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
KIRTIL, EMRAH And ÖZTOP, HALİL M. . "Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. (2016) . "Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRAH KIRTIL And author={HALİL MECİT ÖZTOP}, title={Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}