S. SEVDİN Et Al. , "Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
SEVDİN, S. Et Al. 2017. Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
SEVDİN, S., Ozel, B., ALPAS, H., & Oztop, M. H., (2017). Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
SEVDİN, SEZEN Et Al. "Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2017
SEVDİN, SEZEN Et Al. "Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2017
SEVDİN, S. Et Al. (2017) . "Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEZEN SEVDİN Et Al. }, title={Yüksek Hidrostatik Basınç (yhb) Uygulanmış, Farklı Emülgatörler Ile Stabilize Edilmiş Palm Stearin Emülsiyonlarının Nmr Relaksometre Ile Karakterizasyonu}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}