C. CALTINOGLU And İ. ŞENSOY, "Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey, 2012
CALTINOGLU, C. And ŞENSOY, İ. 2012. Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri. Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , (Turkey).
CALTINOGLU, C., & ŞENSOY, İ., (2012). Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri . Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY., Turkey
CALTINOGLU, CAGLA, And İLKAY ŞENSOY. "Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY., Turkey, 2012
CALTINOGLU, CAGLA And ŞENSOY, İLKAY. "Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey, 2012
CALTINOGLU, C. And ŞENSOY, İ. (2012) . "Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY. , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CAGLA CALTINOGLU And author={İLKAY ŞENSOY}, title={Fonksiyonel Ürün Olarak Havuç Domates ve Kırmızı Biber Posası Eklemenin Ekstrüde Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi Bildiri Özetleri Kitabı, 10-12 Ekim 2012, HATAY.}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}