S. T. Yıldırım Et Al. , "Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
Yıldırım, S. T. Et Al. 2015. Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
Yıldırım, S. T., SOYER, Y., & ÖZTOP, H. M., (2015). Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi . 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
Yıldırım, Simge, YEŞİM SOYER KÜÇÜKŞENEL, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
Yıldırım, Simge T. Et Al. "Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
Yıldırım, S. T. SOYER, Y. And ÖZTOP, H. M. (2015) . "Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Simge Tutku Yıldırım Et Al. }, title={Tarçın Yağı ile Hazırlanmış Mikroemülsiyon Nanoemülsiyonların Karakterizasyonu ve Antimikrobiyel Etkisnin İncelenmesi}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}