U. Erkılıç Et Al. , "Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Erkılıç, U. Et Al. 2015. Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
Erkılıç, U., ÖZTOP, H. M., & ŞÜMNÜ, S. G., (2015). Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
Erkılıç, Umut, HALİL MECİT ÖZTOP, And SERVET GÜLÜM ŞÜMNÜ. "Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
Erkılıç, Umut Et Al. "Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
Erkılıç, U. ÖZTOP, H. M. And ŞÜMNÜ, S. G. (2015) . "Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Umut Erkılıç Et Al. }, title={Çavdar Ununun Ekmek Hamurunun Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}