E. KIRTIL And H. M. ÖZTOP, "Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi," Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4, pp.41-57, 2014
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. 2014. Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi. Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4 , 41-57.
KIRTIL, E., & ÖZTOP, H. M., (2014). Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi. Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4, 41-57.
KIRTIL, EMRAH, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi," Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4, 41-57, 2014
KIRTIL, EMRAH And ÖZTOP, HALİL M. . "Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi." Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4, pp.41-57, 2014
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. (2014) . "Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi." Akademik Gıda Dergisi , vol.12, no.4, pp.41-57.
@article{article, author={EMRAH KIRTIL And author={HALİL MECİT ÖZTOP}, title={Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi}, journal={Akademik Gıda Dergisi}, year=2014, pages={41-57} }