E. KIRTIL And H. M. ÖZTOP, "Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi," Akademik Gıda , vol.12, pp.41-57, 2014
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. 2014. Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi. Akademik Gıda , vol.12 , 41-57.
KIRTIL, E., & ÖZTOP, H. M., (2014). Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi. Akademik Gıda , vol.12, 41-57.
KIRTIL, EMRAH, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi," Akademik Gıda , vol.12, 41-57, 2014
KIRTIL, EMRAH And ÖZTOP, HALİL M. . "Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi." Akademik Gıda , vol.12, pp.41-57, 2014
KIRTIL, E. And ÖZTOP, H. M. (2014) . "Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi." Akademik Gıda , vol.12, pp.41-57.
@article{article, author={EMRAH KIRTIL And author={HALİL MECİT ÖZTOP}, title={Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi}, journal={Akademik Gıda}, year=2014, pages={41-57} }