M. YILDIRIM Et Al. , "Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.19, 2015
YILDIRIM, M. Et Al. 2015. Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 19.
YILDIRIM, M., ŞÜMNÜ, S. G., & ŞAHİN, S., (2015). Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.19). İzmir, Turkey
YILDIRIM, MERVE, SERVET GÜLÜM ŞÜMNÜ, And SERPİL ŞAHİN. "Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
YILDIRIM, MERVE Et Al. "Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.19, 2015
YILDIRIM, M. ŞÜMNÜ, S. G. And ŞAHİN, S. (2015) . "Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.19.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERVE YILDIRIM Et Al. }, title={Değişik Formulasyonların ve Homojenizasyon Yöntemlerinin İkili Emülsiyon Üzerine Etkisi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={19} }