E. AKBAŞ Et Al. , "Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
AKBAŞ, E. Et Al. 2015. Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
AKBAŞ, E., SÖYLER, U. B., & ÖZTOP, H. M., (2015). Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması . 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
AKBAŞ, ELİF, ULVİYE BETÜL SÖYLER, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
AKBAŞ, ELİF Et Al. "Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
AKBAŞ, E. SÖYLER, U. B. And ÖZTOP, H. M. (2015) . "Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF AKBAŞ Et Al. }, title={Kapsaisinin Antimikrobiyel Etkisinin Nanoemülsiyon Sistemleri ile Arttırılması}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}