B. ÖZEL Et Al. , "Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ÖZEL, B. Et Al. 2015. Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
ÖZEL, B., AYDIN, Ö., & ÖZTOP, H. M., (2015). Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
ÖZEL, BARIŞ, ÖZLEM AYDIN, And HALİL MECİT ÖZTOP. "Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
ÖZEL, BARIŞ Et Al. "Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ÖZEL, B. AYDIN, Ö. And ÖZTOP, H. M. (2015) . "Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIŞ ÖZEL Et Al. }, title={Mikroakışkanlaştırma ve Ultrasonikasyon Yöntemleriyle Homojenizasyonun Çiğ Sütün Stabilitesine Etkilerinin Nükleer Manyetik Rezonans NMR ve Manyetik Rezonans Görüntüleme MRG Teknikleri İle incelenmesi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}