m. karadeniz Et Al. , "Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.96, 2015
karadeniz, m. Et Al. 2015. Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey), 96.
karadeniz, m., ŞAHİN, S., & ŞÜMNÜ, S. G., (2015). Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.96). , Turkey
karadeniz, meltem, SERPİL ŞAHİN, And SERVET GÜLÜM ŞÜMNÜ. "Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
karadeniz, meltem Et Al. "Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, pp.96, 2015
karadeniz, m. ŞAHİN, S. And ŞÜMNÜ, S. G. (2015) . "Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, p.96.
@conferencepaper{conferencepaper, author={meltem karadeniz Et Al. }, title={Hızlı soğutmanın pişmiş kurufasülyenin oksidatif dayanıklılığına etkisi}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={96} }